Bij Ming’s Wok Palace kunt u onbeperkt & onbegrensd genieten van de Aziatische keuken.

Wokken, het beste van omgeving Emmen.

In ons wokrestaurant creëert u zelf uw eigen gerecht door uw favoriete combinatie samen te stellen uit diverse verse groenten, vlees en vis. Zodra uw unieke samenstelling bekend is, leggen de wokkoks van Ming’s Wok Palace de laatste hand aan uw feestmaal. Voordat deze koks te werk gaan kunt u nog een keuze maken uit de 9 verschillende woksauzen. Zodra ook de keuze van de saus bij de kok bekend is, wordt het gerecht op spectaculaire manier bereid.

• Zoetzure saus
• Oester-knoflook saus (zoet)
• Ming’s saus (licht pittig)
• fantasy saus (eigen inbreng van onze koks)
• Kerrie saus (licht pittig)
• Ketjap saus (zoet)
• Chili saus (pittig)
• Zwarte bonen (zeer pittig)
• Gon Boa (pittig)
• Thaise saus ( zeer pittig)

Teppan Yaki.
Bij het Teppan Yaki kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment voor uw favoriete vis of vlees soort.
Het verschil met wokken is dat deze vlees en vissoorten in grotere stukken zijn gesneden en u deze kunt u laten bereiden op een stalen bakplaat. Onze Teppan Yaki kok zal het met zorg voor u bereiden.
Het is van belang is dat u niet de assortimenten van de buffetten door elkaar mixt. Het is namelijk niet mogelijk om de stukken vlees en vis en groenten van de wok in de Teppan Yaki te bereiden. Het is dus de bedoeling dat u van het Teppan Yaki plaat bestelt OF van het Wok buffet een eigen samenstelling maakt en het daarna aan onze Wok Koks afgeeft.

Grill
Bij de Grill kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment voor uw favoriete vlees soort.
Het verschil met wokken is dat het vlees in grotere stukken zijn gesneden en u deze kunt u laten bereiden op de grill. De smaak van de grill geeft de vleessoorten een vollere smaak. Onze grill kok zal het met zorg voor u bereiden.
Het is van belang is dat u niet de assortimenten van de buffetten door elkaar mixt. Het is namelijk niet mogelijk om de stukken vlees en vis en groenten van de wok te bereiden in de grill. Het is dus de bedoeling dat u van de grill en Teppan Yaki plaat bestelt OF van het Wok buffet een eigen samenstelling maakt en het daarna aan onze Wok Koks afgeeft.

Sushi en koude voorgerechten.
Er is voor de liefhebber ook een assortiment verse Japanse Sushi beschikbaar. Daarnaast is er een apart buffet met diverse koude voorgerechten. Nergens in Emmen en omgeving vind u zo’n uitgebreid assortiment als bij Ming’s Wok Palace.

Warm buffet.
Sommige gerechten smaken beter als ze langzaam bereid worden. Deze vindt u op ons warm buffet. Bij ons warm buffet kunt u kiezen uit enkele soorten soep en vele soorten voor- en hoofdgerechten die al bereid zijn door onze chef kok. Deze gerechten kunt u dus direct eten zonder het eerst te laten bereiden door één van onze live koks.

Vruchten buffet.
Om uw avond compleet te maken bieden wij diverse desserts. In ons vruchten buffet liggen diverse soorten oosterse en westerse vruchten voor u klaar. Ook kunt u kiezen uit 6 soorten ijs met slagroom, warme chocolade saus en warme kersen. Met onze toetjes buffet heeft u een ruim aanbod van heerlijke zoete nagerechten. Dit alles is ook onbeperkt bij de all-in menu prijs inbegrepen. Bij Ming’s Wok Palace vindt u absoluut de beste prijs-kwaliteitsverhouding van omgeving Emmen!

Dranken buffet
Bij Ming’s Wok Palace serveren wij uw bestelde dranken.
Diverse keuzes uit frisdranken, binnenlands gedistilleerd, bieren, wijnen, koffies, thee en dit alles is ook onbeperkt bij de all-in menu prijs inbegrepen!